Participació al Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó

Participació al Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó

portada open bank sabadell conde de godó

Durant 9 , entre el 20 y el 28 d’abril, Barcelona es va convertir en la capital tennística a nivell mundial i va voler estar preparada per l’ocasió. Amb l’objectiu de mostrar el nivell d’implicació de Barcelona i dels barcelonins, dos emblemes històrics de la ciutat, com són el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó i el Passeig de Gràcia, van unir la seva imatge i els seus valors relacionats amb l’esport i l’elegància, per aconseguir que la ciutat sencera pogués participar d’un esdeveniment de tanta rellevància i prestigi.

nadal open bank sabadell conde de godó

Imatge de la pàgina de Facebook @barcelonaopenbancsabadell

El projecte, que va tenir una durada de 14 dies, va consistir en la decoració, amb temàtica tennística, dels aparadors dels diferents locals comercials del Passeig de Gràcia, com a mostra del seu suport i compromís amb la celebració de l’esdeveniment.

Els locals comercials participants van rebre elements identificatius del Torneig (vinils) per a la seva col·locació als seus aparadors i una sèrie d’entrades pel Torneig. A més a més, l’aparador escollit com el més original/elaborat pels fans del Facebook del Torneig, va rebre una Entrada VIP Doble per a presenciar la Final (28 d’abril).

Ana Angulo Escaparate OBS

Aparador Ana Ángulo

Una mica d’història …

Aquest esdeveniment té els seus orígens el 1899, quan diverses famílies angleses funden el mes d’abril i sota la presidència del cònsol de la Gran Bretanya, el Barcelona Lawn Tennis Club (actual Reial Club de Tennis Barcelona). Després, l’any 1953, Carlos Godó Valls, Comte de Godó, decideix instaurar la celebració d’un torneig que recollís les ambicions esportives de tota la història del Club. També es dissenya, pels joiers Soler Cabot, el Trofeu Comte de Godó. L’obra reprodueix un tennista en miniatura situat a la tapa superior.

aparadores open bank passeig de gracia

Aparadors: Margot House i Hotel Iberostar

Al 1968, el torneig adquireix la condició de Campionat Internacional d’Espanya, i al 2008, el Banc Sabadell es converteix en el patrocinador principal del Torneig. Neix el OpenSabadellAtlántico. L’any 2009 el Banc renova el Patrocini fins al 2015 i el nom del Torneig passa a ser Barcelona Open Banc Sabadell.

L’any 2014, l’acord de col·laboració entre el Banc i el Torneig es renova fins l’any 2020.

aparadores servei estació open bank passeig de gracia

Aparador Servei Estació