This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
El so com a obra d’art a l’exposició “Interval. Accions sonores” de la Fundació Antoni Tàpies
Només entrar a l’exposició els visitants tindran la sensació d’estar davant d’un buit visual. És en aquell mateix instant quan tot comença a prendre forma i es comença a percebre el contingut que s’ofereix. A Interval. Accions sonores es pretén saber com sona la música en un museu i per això, defugen de l’ús d’auricular ja que no es tindria en compte l’espai escollit.
El visitant podrá gaudir de diferents propostes quan entra a l’exposició ja que són moltes les activitats que es plantegen. A part de les instal·lacions sonores, també hi ha accés a vídeos, conferències, concerts i un cicle de programes de ràdio cada dimecres a les 17h amb la intervenció de tots els artistas presents a l’exposició, una interpretació del Wunschkonzert de Hanne Darboven amb Erica Wise, la interpretació d’An Hour For Piano de Tom Johnson per part de Lluïsa Espigolé, una intervenció de Jaume Ferrete i un trance col·lectiu guiat per Quim Pujol.
Encara que la mostra manté l’escolta al centre de la proposta, no parteix d’una concepció que exclogui tots els altres factors condicionants. És a dir, no és una situació d’escolta que reclami està envoltada de silenci.
Els artistes que participen a l’exposició són els següents: Theo Burt, Hanne Darboven, Ainara Elgoibar, Brian Eno, Lluïsa Espigolé, Laia Estruch, EVOL, Jaume Ferrete, Raquel Friera, Nicoline van Harskamp, Tom Johnson, Susan Philipsz, Quim Pujol, Octavi Rumbau, Terre Thaemlitz i Erica Wise.